Rengeteg infó az 5% ÁFA ügyében. Kattintson... Minden infó az új CSOK-ról és a jogszabályokról. Kattintson ...

Kapcsolat

Amennyiben üzenetet szeretne küldeni, kérem töltse ki az alábbi űrlapot, vagy vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot a lentebb található elérhetőségeinken.

Amennyiben személyesen szeretne velünk találkozni és az EnergyFriendHome építési rendszerrel közelebbről megismerkedni, vagy bármilyen kérdése van az oldalunkkal kapcsolatosan, kérjük szíveskedjen ezt a lentebb található űrlapon keresztül jelezni.

Kollégáink telefonon felkeresik és egyeztetnek egy időpontot.
Addig is kellemes időtöltést oldalaink böngészéséhez.

Ügyfélszolgálati telefonszámunk: 00-36/20-444-44-24

Irodánk és bemutatótermünk Budapesten a II. kerületben a Margit Körút 62. szám alatt található.

Mindenképpen előzetesen keressenek benünket telefonon vagy mailban, mert az irodában csak bejelentkezésre tudunk ügyfeleket fogadni, mivel sok esetben építkezéseket mutatunk be Ügyfeleinknek.

Cégünk képviseletét ingatlanirodákon és üzletkötőkön keresztül látja el Magyarországon.

Rendelkezünk több Magyarországi és Szlovákiak referencia házakkal, melyek építés közben vagy beköltözött állapotban is megtekinthetőek. Ez a legjobb helyszín egy rendszer bemutató megtekintésére, mert itt valóban azt látja, amit az Ügyfeleink kapnak.

Munkatársaink:

A következőkben bemutatjuk azokat a kollégáinkat, akik segítenek Önnek, hogy otthona a lehető leggyorsabban megvalósuljon.A következőkben bemutatjuk azokat a kollégáinkat, akik segítenek Önnek, hogy otthona a lehető leggyorsabban megvalósuljon.

Nagy Sándor (csaladihazepites.com országos ügyfélszolgálati igazgató)
Telefonszám: 06-20/444-44-24
Emberek, kapcsolatok, ügyfelek. Beszélgetni a legkülönbözőbb érdekes emberrel, s közben megtalálni a módot arra, hogy az elképzelésük,  problémájuk megoldást nyerjen.
Ez tölti ki az időmet már jó ideje, hiszen a csaladihazepites.com ügyfélszolgálatán naponta lehetőségem van meghallgatni ügyfeleink terveit, elgondolásait. Ezt követi a megoldás megkeresése a tőlünk telhető legjobb módon. A legfontosabb, hogy Ügyfeleink elégedettek  lehessenek, és mi is megnyugodhassunk: jó munkát végzünk!

Jurtin László (csaladihazepites.com Építész Tervező és Felelős Műszaki Vezető)
Telefonszám: 06-20/395-50-90

Jurtin Sára Bernadett (csaladihazepites.com Építész Tervező)

Ön megálmodja álmai otthonát, mi pedig formába öntjük, majd a hatóság előtt engedélyeztetjük azt.

Néder Melinda (csaladihazepites.com tervező lakberendező)
Tel.: 06-30-459-7122

Térformáló Stúdió vezetője

“Egy jól megtervezett lakásbelső nem csupán a legújabb lakberendezési divat vagy irányzat megvalósításáról szól – tükröznie kell tulajdonosának egyéniségét, szokásait és mániáit, érdeklődési körét és ízlését. Az otthon emlékekből és élményekből táplálkozik, fejlődik és átalakul, alkalmazkodik a múló időhöz és az újabb szükségletekhez. Egyes szobák csendes, családszerető egyéniségekről mesélnek, mások gyakorlatias, dinamikus emberekről, akik kedvelik a társaságot és a városi életet és vannak olyanok is, amelyek érzékeny, romantikus álmodozók birodalmai.
De az otthonok nem csak a kirakat szerepét töltik be, hiszen napról napra bennük élünk, így életbe vágóan fontos, hogy a berendezési tárgyak és a díszítőelemek összhangban legyenek tulajdonosukkal, megfeleljenek az elvárásainak és álmainak, egyéni életszemléletének.”

Droppa György (környezetvédelmi szakértő, a Duna Kör ügyvivője)

Az utóbbi években, az energiahatékonyság, az energiaracionalizálás, és az ökoházak kérdésköre foglalkoztat, mert akinek módjában áll, házat építeni, komoly lépést tehet a gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan gondolat megvalósításában, gazdaságilag is megtérülő módon.
Célom, hogy Magyarországon meghonosodjon a környezettudatos gondolkodásmód, valós érték legyen a demokrácia, hogy csökkenjenek a társadalmi ellentétek, és szlogenek helyett, természetessé váljon a jólét.

. . .

Az oldal tartalmáért és üzemeltetéséért felelős cég: Készházportál Kft

A csaladihazepites.com csoport az EnergyFriendHome kizárólagos Európai forgalmazója.
Telefonszámunk: 00-36/20-444-44-24

4 Hozzászólások

 1. Kedves Érdeklődők!

  A megadott telefonos elérhetőségeken senkit nem lehet elérni, nem veszik fel a hívást, valamint visszahívást sem kapok! A szintén megadott Balzac utcai címen sem elérhető senki, a lakók nem tudnak semmilyen építési cégről! (Milyen komoly cég az, aki napok óta nem elérhető és a megkeresésre sem reagál?)Mindez óvatosságra intsen mindenkit, ezért jelzem! Sajnálom, mert a honlapon leírtak és látottak a mi érdeklődésünket is felkeltették!

  Üdv.

 2. Jó reggelt!

  A negatív hozzászólást, tapasztalatot miért törlik rögtön az oldalról? Az igazat írtam akkor, amikor jeleztem az esetleges érdeklődők felé, hogy Önöket se telefonon, se személyesen a megadott elérhetőségeken nem lehet elérni! A törlés is azt bizonyít(hat)ja, hogy igaz amit leírtam! Ha pozitív tapasztalataim lennének – elhihetik -, hogy azt is megosztanám a többiekkel. Végezzék tisztességesen a munkájukat, s akkor nem kell “cenzúrázni”!!!

  Üdv.
  Kálmán Nikolett

 3. Üdvözletem Halász Imre vagyok.

  2017.01.07- hajnalban leégett a házam ahol a 10 fős családomnak az élete vált a tűz martalékává.
  Ez egy könnyű szerkezetű ház volt, ami 1 órán belül a szemünk láttán égett porrá.Az osszes emlekunk oda lett.
  Az iratoktól kezdve minden érték tárgyunkon keresztül az utolsó kis kanálig minden bent égett.
  Arra ébredtünk, hogy nagy füst van bent kinéztünk a kazánházba és már lángolt a kazánház.A gyerekekel menekultunk az eletunkèrt. A tuz ahol belekapot a tetőszerkezetbe ès gyertyaként égett a közel 180m2 es szintes ház.Majd 10evig èpitetem sajat kezemel hogy mindent megadhasak a csaladomnak.
  Jelenleg az öcsém 54m2 -es panel lakásában húztuk meg magunkat a hideg elől.De itt sem tudunk maradni huzamosabb ideig sajnos 😞

  Ezért segítséget szeretnek kerni atol aki csak tud bármivel. Jenleg amire nagy szuksegunk lenne:
  Aki tudna segíteni nekünk a mi kis házunk nak a felépítéseben ami 2 szintes és 80m2 vagy ha csak építőanyagokban egy kis segítséget.
  Mellékletben csatolom az új alaprajozott!
  Elérhetőség:

  Tel.: 06(70) 882-5543

  Postai Cím:

  3518. Miskolc. Erenyő Völgy 77134/14

  Számlaszám:

  DEVIZA SZÁMLASZÁM:
  961030-0002-1067-5059-4901-0014

  M K B
  10300002-10675059-49010014

  RTL:
  http://rtl.hu/rtlklub/hirek/szaladtak-az-eletukert

Szólj hozzá

Az e-mail cím nem publikus.Kötelező kitölteni *

*