default

Családiházépítés kedvezményes árak 2023 őszén

Minden évben új családi ház építés árakkal kapcsolatos cikket kellett szerkesztenünk és ez így van most 2023. őszén is, de most megtört valami, ezért érdemes végigolvasni a posztot.

Az elmúlt 23 évben folyamatosan egyre dráguló árakról tudtunk beszámolni. Ha a várakozásainknak megfelelően alakul a 2023-as év további része is, akkor most lehetünk azon a ponton, ahonnan az árak megállnak és egyelőre már nem drágulnak tovább. Persze egy új háborút vagy Covidhoz hasonló helyzetet nem lehet előre látni. De tény, hogy annyira visszaesett az építőipari teljesítmény, mivel az állami munkák is leálltak, hogy a gyártók kénytelenek elgondolkodni, hogy minden energia, egyéb áremelkedést a vevőre vetítenek vagy részben bevállalják saját költségelemként az áremelkedéseket.

Ha már az a címe a posztnak, hogy családi ház építési árak 2023 ősz, akkor beszéljünk a házépítés árairól.

Cégünk hossztoldott faszerkezetből, STEICO Joist rétegelt, ragasztott faszerkezetből és tüzihorganyzott acélszerkezetből gyártja, építi házait. Az első két technológia árai megegyeznek egymással, míg a STEICO BIO rétegrend félkészen cca. 10-12%-kal, kulcsrakészen 5-6%-kal magasabbak.

Több készültségi szint rendelhető PuzzleHome fantázianevű családiházainkból és modulházainkból.

Az itt bemutatott családiház építés árak a fogadószint költségét nem tartalmazzák és a falakkal körülhatárolt alapterületre kell számolni. Az alapozást azért nem szerepeltetjük, mert egy sík telek és egy többméter szintkülönbség esetén az ár jelentősen eltérhet. Családi ház esetében az itt bemutatott gyártási és kivitelezési árak 100 m2 feletti épületekre érvényes.

Érdemes figyelembe venni, hogy mi a műszaki tartalma egy családi háznak mielőtt kivitelezőt választanak és azokat érdemes részletesen összehasonlítani.
Mi például minden tekintetben a vázszerkezettől kezdődően a tetőfedésen és nyílászárókon át, a burkolatokig mindent prémium termékekből gyártunk, építünk.
Lehetetlenség összehasonlítani ezt a műszaki tartalmat olyan házakkal, ahol olcsóbb szerkezet, szigetelés, burkolás és nyílászárók kerülnek beépítésre. Példaként említjük meg, hogy a falainkban, a födémekben alkalmazott hőszigetelés STEICO, prémium, BIO minősítéssel ellátott résmentes, fújt farost szigetelés, tehát nem üveg vagy kőzetgyapottal dolgozunk. A házaink hőszigetelése kiváló, de mellé 3x jobb hőtároló tömeget biztosítunk, mint a szálas szigetelést alkalmazó cégek kínálata.

A műszaki tartalom mellett nagyon fontos kérdés, hogy az adott vállalkozás mennyi ideje alakult és végzi az építőipari tevékenységét, van-e valós megtekinthető referenciája, van-e irodája és bemutatóterme, esetleg gyártó üzeme, tud-e majd garanciát vállalni ha gond lesz a házzal, vannak-e alkalmazottjai vagy minden munkavégző személy alvállalkozó, van-e saját felelős műszaki vezetője, rendelkezik-e kötelező és egyéb felelősségbiztosításokkal, nem áll felszámolás alatt, köztartozás mentes adózó-e, megbízható adózó-e, van-e cégminősítése, mely magas biztonságot nyújt a közeljövőben történő bedőlés ellen.

Cégünk pénzügyi minősítését ide kattintva érheti el, melyben jól látható, hogy az adható 100 pontból 94 pontos a vállalkozásunk és megtekinthető a pénzügyi helyzetünk is.

Csak vázszerkezet gyártás és szerelés:

PuzzleHome fa- és acélszerkezetes készház falszerkezet és tetőszerkezet vázszerkezetének gyártása és helyszíni felállítása Magyarország területén, szállítással együtt: 94-115 ezer forint négyzetméterenként.

PuzzleHome BIO STEICO készház falszerkezet és tetőszerkezet vázszerkezetének gyártása és helyszíni felállítása Magyarország területén, szállítással együtt: 105-125 ezer forint négyzetméterenként.

Szerkezetkész készültség:

PuzzleHome fa- és acélszerkezetes készház falszerkezet és tetőszerkezet vázszerkezetének gyártása, külső falak palánkolása, helyszínre szállítása, összeszerelése, tető lécezése, tető fedése, az ereszrendszer elkészítése és a ház bádogozása: 170-195 ezer forint négyzetméterenként.

STEICO BIO ragasztott faszerkezetű PuzzleHome készház falszerkezet és tetőszerkezet vázszerkezetének gyártása, külső falak palánkolása, helyszínre szállítása, összeszerelése, tetőlécezés, tetőfedés, bádogozás: 180-210 ezer forint négyzetméterenként.

Félkész készültség:

PuzzleHome fa- és acélszerkezetes készház falszerkezet és tetőszerkezet vázszerkezetének gyártása, külső falak palánkolása, helyszínre szállítása, összeszerelése, tetőlécezés, tetőfedés, bádogozás + összes külső nyílászáró és belső kétoldali palánkolás és a falak BIO minősítésű STEICO fújt farost hőszigetelése, valamint álmennyezeti rendszer és annak farost hőszigetelése: 250-300 ezer forint négyzetméterenként.

STEICO BIO ragasztott faszerkezetű PuzzleHome falszerkezet és tetőszerkezet vázszerkezetének gyártása, külső falak palánkolása, helyszínre szállítása, összeszerelése, tetőlécezés, tetőfedés, bádogozás + összes külső nyílászáró és belső kétoldali palánkolás és BIO minősítésű STEICO fújt farost hőszigetelés, valamint álmennyezeti rendszer és annak fújt farost hőszigetelése: 280-320 ezer forint négyzetméterenként.

Félkész készültség + külső kulcsrakész állapot: (kulcsrakész állapot, mínusz gépészet- és villanyszerelés, burkolás, festés, beltéri ajtók és esztrich)

PuzzleHome fa- és acélszerkezetes készház falszerkezet és tetőszerkezet vázszerkezetének gyártása, külső falak palánkolása, helyszínre szállítása, összeszerelése, tetőlécezés, tetőfedés, bádogozás + összes külső nyílászáró és belső kétoldali palánkolás és BIO minősítésű STEICO fújt farost hőszigetelés, valamint álmennyezeti rendszer és annak BIO minősítésű Steico farost hőszigetelése + külső hőszigetelt vakolatrendszer: 300-350 ezer forint négyzetméterenként.

STEICO BIO ragasztott faszerkezetű PuzzleHome falszerkezet és tetőszerkezet vázszerkezetének gyártása, külső falak palánkolása, helyszínre szállítása, összeszerelése, tetőlécezés, tetőfedés, bádogozás + összes külső nyílászáró és belső kétoldali palánkolás és BIO minősítésű STEICO fújt farost hőszigetelés, valamint álmennyezeti rendszer és annak BIO minősítésű STEICO fújt farost hőszigetelése: 340-380 ezer forint négyzetméterenként.

Kulcsrakész állapot: (költözhető állapot szerelvénnyel, fajanszokkal, hűtés- és fűtésrendszerrel, hővisszanyerős szellőztetéssel együtt)

PuzzleHome fa- és acélszerkezetes készház kulcsrakészen: 500-550 ezer forint négyzetméterenként.

STEICO BIO ragasztott faszerkezetű készház kulcsrakészen: 550-610 ezer forint négyzetméterenként.

Az áraink az épület bruttó alapterületére vonatkoznak!

Rendelkezünk saját építészmérnökkel, statikussal és kivitelező csapattal, tehát a tervezéstől a kulcsátadásig mindenben tudunk segíteni.

Cégünk AAA, a legmagasabb pénzügyi minősítéssel rendelkezik, mely garancia arra, hogy a megrendelt munka elkészül és a ház élettartama alatt is jótállást vállalunk az elvégzett feladatokra.

A Kp Sales House Kft MAKÉSZ tag és MAKÉSZ védjeggyel rendelkezik, ezenkívül tagja az ÉVOSZ-nak. Cégünk részt vett a Solar Decathlon európai versenyén a Pécsi egyetemmel és a Németh Fa Kft-vel és elhoztuk az egyik díjat a közös épülettel.

Azt, hogy hogyan épít a vállalkozásunk és mit kell erről tudni, ide kattintva elolvashatja.

Amennyiben szeretne árajánlatot kérni saját tervére, vagy típusterveinkre, melyeket az alábbi linkeken talál, akkor keresse ügyfél referenseinket az alábbi elérhetőségen:

http://ujhazak.com, http://otthontervek.hu, http://ujhazak.com, https://puzzlehome.eu

Nálunk valódi élő referencia házakat tudsz megtekinteni!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .