Családi ház építés kapcsolat

A www.csaladihazepites.com weboldal egy 12 éves építőipari weboldal, mely a 23 éves www.kp.hu weblapcsoport egyik aloldala.

energyfriendCégünk kiemelten energiatakarékos EnergyFriendHome, PuzzleHome és Thermo-Burok családi házak kivitelezésével foglalkozik Európa egész területén.

Fő célkitűzésünk olyan prémium anyagokból készülő nulla közeli, vagy teljesen nulla külső energiával működő otthonok megvalósítása, mely megfelel a mai kor legmagasabb technikai kihívásainak.

A Kp Sales House Kft „AAA”kategóriás pénzügyi minősítése garancia arra, hogy a cégünk nem egy projekt megvalósítására létrejött vállalkozási forma. Rengeteg referencia munkával rendelkezünk, sőt nem csak a korábbi, hanem az épülőfélben lévő tucatnyi családi ház építésünk is megtekinthető.

Bemutatótermünk és gyártóbázisunk Tökölön található. A lap alján található térkép segít a telephelyünk elérésben.

Hétfőtől-péntekig minden nap reggel 8-tól este 5 óráig, szombaton 9-től délután 1-ig elérhetőek kollégáink telefonon.

Személyesen a bemutatóteremben a hét minden nap, így akár vasárnap is tudjuk fogadni ügyfeleinket, ha előzetesen egyeztetünk időpontot, így akik hétköznap dolgoznak azok számára is lehetőséget adunk az építési rendszerünk megtekintésére és a kérdések megválaszolására.
A bemutatóterem az ünnepnapok kivételével hétfőtől-péntekig reggel 8-tól délután 5 óráig, szombaton délelőtt 9-től délután 1-ig látogatható (előre egyeztetett időpont esetében más időpontot is lehetséges egyeztetni).

Keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámainkon vagy e-mailen, de az alábbi formon is kapcsolatba léphet velünk: 

  • Központi telefonszám: +36 20 444 44 24, központi e-mail cím: info@kp.hu
  • Hibabejelentés: hiba@kp.hu


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el