Rengeteg infó az 5% ÁFA ügyében. Kattintson... Minden infó az új CSOK-ról és a jogszabályokról. Kattintson ...

Családi ház építés kapcsolat

A www.csaladihazepites.com weboldal egy 9 éves építőipari weboldal, mely a 21 éves www.kp.hu weblapcsoport egyik aloldala.

energyfriendCégünk kiemelten energiatakarékos EnergyFriendHome és Thermo-Burok családi házak kivitelezésével foglalkozik Európa egész területén.

Fő célkitűzésünk olyan prémium anyagokból készülő nulla közeli, vagy teljesen nulla külső energiával működő otthonok megvalósítása, mely megfelel a mai kor legmagasabb technikai kihívásainak.

A Kp Sales House Kft “AA”kategóriás pénzügyi minősítése garancia arra, hogy a cégünk nem egy projekt megvalósítására létrejött vállalkozási forma. Rengeteg referencia munkával rendelkezünk, sőt nem csak a korábbi, hanem az épülőfélben lévő tucatnyi családi ház építésünk is megtekinthető.

Bemutatótermünk és gyártóbázisunk Tökölön található. A lap alján található térkép segít a telephelyünk elérésben.

Hétfőtől-szombatig minden nap reggel 8-tól este 5 óráig elérhetőek kollégáink telefonon. Személyesen a bemutatóteremben a hét minden nap, így akár vasárnap is tudjuk fogadni ügyfeleinket, ha előzetesen egyeztetünk időpontot, így akik hétköznap dolgoznak azok számára is lehetőséget adunk az építési rendszerünk megtekintésére és a kérdések megválaszolására.
A bemutatóterem az ünnepnapok kivételével hétfőtől-péntekig reggel 8-tól délután 5 óráig, szombaton délelőtt 9-től délután 2-ig látogatható. (előre egyeztetett időpont esetében más időpontot is lehetséges egyeztetni)

Keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámainkon vagy e-mailen, de az alábbi formon is kapcsolatba léphet velünk: 

  • Borka Krisztofer: + 36 70 368 7439, krisztofer@kp.hu
  • Hauser Orsi:: + 36 70 368 75 28, orsi@kp.hu
  • Csáki Györgyi: + 36 70 396 55 97, gyorgyi@kp.hu
  • Központi telefonszám: +36 20 444 44 24, központi e-mail cím: kozpont@kp.hu
  • Ügyvezetés: ugyvezeto@kp.hu
  • Hibabejelentés: hiba@kp.hu