Luxus családi ház építés

Mit is jelent számunkra a luxus házépítés?

Mielőtt még valaki arra gondol, hogy akkor most 100 ezer forintos burkolatokat fogunk alkalmazni a falakon és a padlón az téved. Nálunk az igazi luxus alapeleme az, hogy az épület karbonsemleges legyen, fenntartható legyen és egészségesen, harmóniában éljenek a lakók és minden a saját igényeink kielégítését célozza.

A luxus háznak nem kell feltétlenül hatalmasnak lenni, mert egy 100 négyzetméteres ház is lehet egy igazi luxusotthon, de mindenképpen az embert kell középpontba helyezni és az ő igényeit.

A jelen cikkben bemutatott luxusház külső és belső képei egy 450 négyzetméteres családi ház építés befejező pontjait mutatja be. Ez egy 6 szobás ház, melyhez egy nagy medence, edzőterem és két nappali is társul, de maga a telek is 2000 négyzetméter feletti.

A Luxusház, melyet a Megrendelő megálmodott egy könnyűszerkezetes, szerelt készház, mely rendkívül méretpontosan gyártható CNC-s, robotizált technológiával.

A kedves Megrendelő döntése, hogy tűzi horganyzott acélszerkezetes vagy STEICO ragasztott fagerendás statikai vázszerkezettel rendeli meg a házat.
2024-ben egy luxusházunkban építés közben nem tervezünk be az egészségre és a környezetünkre vitatható alapanyagokat, így mellőzzük a polisztirol használatát a falakból és a födémből, valamint a padlóból is.

A prémium és luxus családi házaink rétegrendjeinek összeállításában, hazánk egyetlen nemzetközi épületbiológusa Bíró Péter is részt vett és folyamatosan fejlesztjük együtt a rétegrendeket. Így ma már akár speciális szalma, vagy birkagyapjú szigeteléssel és kender hőszigeteléssel is el tudjuk látni az épületeinket.

A luxus családiházaink fal vázszerkezetének felépítése 2024-ben a következő:
– 50 mm BIO minősítéssel ellátott Steico kemény farost szigetelés, melyre kerülhet a vakolatrendszer vagy akár szerelt burkolat is.
– Ezután jön egy 240 vagy egy 300 mm-es STEICO Joist ragasztott fa vagy vékonyfalú acélváz szerkezet, mely teljes keresztmetszetében ki van fújva BIO minősítéssel ellátott, fújt farost hőszigeteléssel.
– A külső fal belső oldalán egy speciális STEICO pára variábilis páraáteresztő fóliát szerelünk, melyre a STEICO speciális keménytáblás előre mart farost tábláját szereljük, ahol akár utólag is el lehet a villamos kábelt, a vízvezetéket vezetni úgy, hogy a párafékező fólia nem sérül meg.
– A belső palánkolás Rigips prémium terméke a Habito lap kerül felszerelésre vagy gipszrostlap, melyre nem diszperziós festéket, hanem magyar gyártású vályog glettet és vályogfestéket vagy vályog design burkolatot készítünk.

A fotón látható STEICO rétegrendünk metszete: A teljes falvastagság: cca. 420 mm!

Két hálószoba luxuskivitelben:

A fenti luxus épületszerkezet környezet és emberbarát anyagokból áll, melyek karbonsemlegesek és páratechnikailag nyitottak, mint egy régi vályogház. Így az épületben keletkező pára egy természetes szabályozás alá kerül, melyet a vályog és a farost szigetelés végez el. Ezáltal egészséges és minden kemikália mentes lesz a falszerkezetünk.

Bíró Árpád nemzetközileg is elismert vályogépítő mester és régi tanítványa, Magyar Erika által készített vályog-glett falburkolat, melyből akár egy egész nappali falát egyben el lehet készíteni, fuga és toldás nélkül.

A betonba szintén magyar gyártású EnergoCell üveghab kerül, melyből szintén nem kerül ki károsanyag az élete folyamán. Fontosnak tartjuk, hogy az alkalmazott burkolatok ne a világ messzi tájairól kerüljenek az otthonunkba, hiszen például vályog lett anyagokból, melyek magyar gyártó termékei, gyönyörű természetes burkolatok alakíthatóak ki, melyek akár 20 négyzetméteresek is lehetnek egybefüggően.

Az alábbi burkolatról készített kép is Magyar Erika művész vályogdekorációs munkája, melynek nincs méretkorlátja.

Az alábbi fotón látható vályog-fürdőszoba tükörglettet a fürdőszobában használhatjuk, mely teljesen víztaszító, de ugyanakkor légáteresztő, mivel nincs fuga, nagyon exkluzívvá teszi a burkolatot a művészi megoldás.

A prémium és luxusházaink falai páratechnikailag nyitottak lesznek, tehát nem kell párazáró fóliát alkalmazni és egészséges lesz az élettér 100%-ban, mivel természetes anyagokból építettük meg a rétegrendeket. 

Prémium márvány hatású tükörglett falburkolat – melyet a Homepaint készített

Egy fotó a luxusház medence felőli oldaláról:

A prémium és luxus épületeink mentesek a beteg épület szindrómától és nem vagyunk kitéve a műanyag burkolatokból, laminált anyagokból és diszperziós festékek által a lakótérbe kerülő károsanyagok hatásainak, mint például a formaldehid. 

MENNYIBE KERÜL EGY KULCSRAKÉSZ PRÉMIUM VAGY LUXUSHÁZUNK?

Ökologikus PRÉMIUM ház falszerkezetünk, prémium burkolatokkal és felületkialakításokkal, prémium hőszivattyús fűtésrendszerrel bruttó alapterületre vetítve 2024-es tavaszi szerződés esetén 
cca. 680.000-750.000 forint/négyzetméteres áron rendelhető, melyben a tervezés és a belsőépítészeti munkarészek is benne vannak. 

Ökologikus LUXUS ház falszerkezetünk, luxus burkolatokkal és felületkialakításokkal, prémium hőszivattyús fűtésrendszerrel bruttó alapterületre vetítve 2024-es tavaszi szerződés esetén 
cca. 880.000-960.000 forint/négyzetméteres áron rendelhető, melyben a tervezés és a belsőépítészeti munkarészek is benne vannak. 

Keresse a „Kp Sales House Kft” ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:
A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el.

Négy fotó egy luxus házunk nappali és étkező részletéről, egy fürdőről és egy speciális tükörglett burkolatról, mely igazi kézi mestermunka:


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .