Friss képek családi házakról egészen a szerkezetkésztől a kulcsrakész állapotig

Napjainkban a Kp.hu csapatai akár már 2-3 nap alatt képesek egy családi ház vázkész állapotának a felállítására. Ez magában foglalja a gyártmányterv alapján elkészített fal- és tetőszerkezetet, melyet az építkezés helyszínén szerelünk össze. Panelizált falszerkezetek esetén ez 7 munkanap alatt megvalósulhat már. Ebben az esetben már benne van a falakban a szigetelés és a falburkolás is.

Az alábbi képeken látható EnergyFriendHome családi ház 100m2-es. Az alapozás már korábban elkészült. Cégünk a mai napig 13 munkanapot dolgozott a házon, hogy eddig az állapotig eljusson. Az alábbi munkafolyamatok készültek el eddig: falak és tető vázszerkezete, a tető lécezése és fóliázása, ablakok beépítése, ereszcsatorna felszerelése, belső hőszigetelés és a külső fal teljes szigetelése, valamint az egyoldali palánkolása a falaknak és azok hőszigetelése, a villamos- és a víz alapszerelés.

Gyárban 1 munkanap alatt összeszerelésre kerültek a fal- és tetőelemek. Másnap egy kamion a helyszínre szállította az összes szerkezeti elemet.

A ház kívülről egy oldalon MGO (magnézium-oxid) lap borítást kapott. Tudni kell erről az anyagról, hogy csak pozitív tulajdonságokkal bír: teljes mértékben víz- és tűzálló. Ezután a külső falak saját gyártású magyar 24 cm-es grafitos EPS lap (EUCELL) borítást kaptak.

A belső falak 10 cm RockWool kőzetgyapot hőszigetelést kaptak, míg a mennyezet 35 cm-t.

Ha előre tekintünk, akkor egyértelműen kijelenthető, hogy a 20. munkanapra az alábbi munkafolyamatok fognak elkészülni: az összes tetőfedési munkálatok, a belső összes gipszkartonozási és alapgépészeti munkák.

Az ablakok modern 3 rétegű üvegezéssel készültek, a falak teljes hőszigetelés vastagsága pedig 34 cm!

A teljes nulla energia külső energia felhasználásról a 8 Kw teljesítményű napelemes rendszer fog gondoskodni a Megrendelők nagy örömére.

Íme pár kép a fent részletezett családi házról (nagyobb méretért kattints a képekre):

A következő házat 2020-ban építettük, melyet majd most 2021. tavaszán vesznek birtokba a Megrendelők. Az épület favázas szerkezetű, 35 cm fal és mennyezet szigeteléssel van ellátva, a nyílászárók 3 rétegű üvegezésűek. A nulla forintos rezsiköltségről a napelemes rendszer gondoskodik.

Előfordul olyan eset, hogy egy moduláris házat vázszerkezetként, elemenként kell a helyszínre szállítani. Ez akkor fordulhat elő, ha annyira a szűk a hely, hogy a daru nem tudja a telket megközelíteni és ez által nem tudja a komplett modulokat beemelni a telekre. Ez ugyan időigényesebb, de még is így is garantálni tudjuk, hogy 2 hónap alatt költözhető házat tudunk átadni.

Ha Ön is szeretne egy energiatakarékos készházat, kérjük keresse kollégáinkat a kapcsolat menüben található elérhetőségeken vagy írjon emailt nekünk: info@kp.hu

A Kp.hu folyamatosan fogadja az új partnerek jelentkezését. Amit szükséges felmutatni: több éves kivitelezői tapasztalat. Teljesen kezdő vállalkozásokkal csak akkor tudunk együttműködni, ha a vezetői kör igazolni tudja korábbi referenciáit.

Az alábbi email címre várjuk a jelentkezéseket: a partner@kp.hu mail címre írjon egy bemutatkozó levelet.

Forrás: www.kp.hu


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .