Emelet és tetőtérbeépítés

A Horizont® acélszerkezeti rendszerből méretpontos, rendkívül kis önsúlyú emelet és tetőtér építhető.

A statikailag egyedileg tervezett és előregyártott horganyzott acél rácsostartó és keretszerkezeteket ajánljuk minden olyan építkezéshez, ahol lényeges szempont a gazdaságosság, tartósság, gyorsaság, a kis önsúly és a szerkezetek tűzállósága.

Az új tűzvédelmi szabályzat szerint sok helyen már csak nem éghető anyagú tetőszerkezet építhető.

Nem beépített padlásterek esetén födémkészítés helyett elegendő rácsostartók beépítése.

Horizont® acélszerkezet kis önsúlya miatt korlátozott teherbírású épületek esetén is lehetővé válik a tetőtér-beépítés, mint például régi parasztházak, műemlék épületek, illetve olyan épületek, ahová nem terveztek több szintet.

Lapostetős épületek utólagos tetőtérbeépítésére, vayg emeletráépítésre is alkalmas. Megfelő hőszigetelés és burkolólemezek esetén akár 4 órás tűzvédelmi határérték is kialakítható, ami a legextrémebb igényeket is kielégít.

A Horizont® emelet és tetőtéri rendszer rendkívül jól ellenáll a földrengéseknek, illetve igen magas a széltűrése, soha nem kell gomba, rovar és tűz ellen kezelni. Mindezeket a jó tulajdonságokat a faanyag súlyának 1/6-odával eléri, nem beszélve a tizedmiliméteres pontosságú munkavégzést.

tetoter

tetoterbeepites


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .