A 7. hét végére átadjuk a kulcsokat és már lehet is költözni az új otthonba

Családi ház építés olcsón

Mindenki szeretne olcsó családi házat építtetni. Nagyon fontos, hogy az olcsó családi ház építésének ne az legyen a vége, hogy hosszútávon magas legyen a rezsiköltségünk a hőszigetelés leegyszerűsítése miatt és az is nagyon fontos, hogy a vállalkozó által elvégzett munkára legyen garancia.

Abban az esetben, ha energiatakarékos és modern családi házat szeretnénk építtetni, függetlenül a technológiáktól kijelenthetjük, hogy egy négyzetméter családi ház költsége, bruttó áfás áron, bruttó négyzetméterre vetítve 185 ezer forint alatt nem valósítható meg. Ez egy alsó középkategóriás műszaki tartalmat jelent, de mindenképpen megfelelhet a mai kor követelményeinek.

Olyan családi házat építtetni ma, mely modern és igényes anyagfelhasználással készül,  legalább 230 ezer forintos négyzetméterenkénti költséggel kalkulálhatjuk. Aki ennél olcsóbb házat ajánl számunkra, abban biztosak lehetünk, hogy valami ki fog maradni a költségvetésből, illetve nem azt a minőséget kapjuk, amit elvárunk. Ebben az árkategóriában már kiemelt hőszigetelésű családiházat kaphatunk, mely A vagy A+ energiaosztályba sorolható. Az ablakok egy modern ház esetében már 3 rétegű üvegezéssel ellátottak és legalább 5-6 légkamrás műanyag profilból készülnek.

architecture-interior-minimalist-contemporary-home-interior-design-with-wooden-floor-with-stair-minimalist-contemporary-home-interior-design-with-courtyard-awesome-white-modern-minimalist

Természetesen a fentebb leírt családi ház árak arra az esetre vonatkoznak, ha egy generál kivitelezővel végeztetjük el a családiház építését. Abban az esetben, ha több vállalkozót bízunk meg a munkákkal és saját magunk próbáljuk meg összeszervezni a feladatokat, akkor általában a garanciát bukjuk a házon és sok esetben még magasabb költségekkel kalkulálhatunk.

Mediterrán terasz

Mediterrán terasz

Akkor, hogyan tudunk mégis megtakarítást elérni a kivitelezésnél és valóban olcsó családi házat építtetni?

Építtessen velünk „SZERELD MAGAD CSALÁDI HÁZAT!”

Ezt azt jelenti, hogy mi elkészítjük legalább az épületet szerkezetkész állapotban, de semmiképpen nem végezzük el a kívülről kész, vagy másnéven külső kulcsrakész állapot utáni munkákat.
Gyakorlatilag egy hónap alatt felépítjük a családi házat a megállapodott készültségűre és  rendkívül magas kedvezményt adunk az árainkból. Ez a gyakorlatban 15% kedvezményt jelent, mivel ennyi éve vagyunk a piacon!

A befejező munkálatokat helyi munkaerővel, barátokkal, rokonokkal lényegesen kedvezőbb költségekkel tudja elvégezni. Így komoly pénzösszeget takaríthat meg a családiház építéssel!

Minimál családiház külső fotója

Minimál családiház külső fotója

Annak érdekében, hogy a családi házhoz szükséges építőanyagokat minél olcsóbban tudja megvásárolni, cégünk vállalja, hogy a beszállítói körünk által biztosított nagykereskedelmi – projekt áron átadjuk az összes építőanyagot Önnek és kedves családjának, hogy garantáltan a piac legjobb árait kapja. Ezenkívül cégünk minden munkafázishoz szakmai támogatást ad egy műszaki ellenőr személyében, így Önnek sokkal könnyebb lesz a munkák koordinálása.

Kollégáink az alábbi elérhetőségen várják a Kedves Érdeklődők hívását, hogy segítsenek Önnek az új otthona megálmodásától a megvalósításig minden kérdésben.

amelita

Amelita 

Telefonszám:
06-70/368-74-39
06-20/444-44-24

E-mail: amelita@kp.hu

Képernyőfotó 2014-10-25 - 21.36.11

Krisztina

Telefonszám:
06-30/205-5329

E-mail: hallakrisztina@kp.hu

 

Nagy Sándor

Telefonszám:
06-20/444-44-24

E-mail: nagysandor@kp.hu


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

4 hozzászólás

 1. Megjegyzés: Üdv.!
  Gondolkodunk azon, hogy belefogunk egy ilyen Önök által kínált kész házba. Persze lennének kérdéseink:
  1./ építenek-e olyan házat, amit mi gondoltunk ki,
  2./ olyan házat szeretnénk, melyben két különálló
  lakás található, egy kisebb és egy valamivel nagyobb,
  3./ amennyiben meg van a telek, az alaptól kezdve kulcsátadásra felépítik-e a házat, mindennel együtt?
  4./ amennyiben a kisebb ház, kb. 50 nm.-s, a nagyobb, pedig 80-90 nm.-s lenne, milyen árban gondolkodhatunk, magyarul mibe kerülne ez nekünk?
  5./ a házhoz tartozzon garázs, a kisebb házban legyen egy konyha, kamra, nappali, fürdőszoba, 1-1.5 szoba
  6./ a nagyobb házban, pedig 2 egész szoba, az egész ház szélességében egy terasz, amerikai konyhás nappali, fürdőkádas fürdőszoba kamra, a lakásból legyen bejárás a garázsba, ahol nagyon szeretnék egy zuhanytálcát, mivel van egy kutyánk és a lábát a lakásba lépés előtt le kellene mosni. A két házat egybe is lehetne építeni, de az átriumnak, jobban örülnék.
  Szóval kb. ennyi lenne az elképzelésünk. Önök szerint ez megvalósítható-e emberi áron? Várnám válaszukat, köszönöm üdv. Kimberger Erika Piliscsabáról

 2. Kedves Erika!
  A kollégák a holnapi napon keresni fogják.
  Tisztelettel:
  Kp Sales House Kft

 3. Tisztelt cím!
  Érdeklődnék, hogy foglalkoznak e még házépítéssel?
  Amennyiben igen akkor most hogyan alakulnak a m2 árak?

 4. Kedves Attila!
  Küldök egy friss cikket az árainkról: https://kp.hu/csaladi-haz-epites-2021-ben-ev-eleji-akcios-haz-epitesi-arak/
  Kérdés esetén kérem keresse ügyfélszolgálatunkat a kapcsolat menüben megtalálható elérhetőségeken vagy írjon az info@kp.hu mail címre.
  Köszönjük szépen.
  Kp Sales House Kft ügyfélszolgálata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .