Miért éppen Ytong házat építsek?

Az Ytong magas minőségű építési rendszer

Az YTONG termékek minőségét a folyamatos és szigorú minőségellenőrzések szavatolják.

Hőszigetelés tekintetében is kiváló

Az Ön háza kiegészítő hőszigetelés nélkül is megfelel a szigorú hőtechnikai követelményeknek. Falazata homogén, hőhídmentes, azonos tulajdonságokkal rendelkező lesz teljes felületén. Ezáltal nemcsak energiát takarít meg, hanem a környezetvédelem érdekeit is szem előtt tartja. De hogy ha ez nem lenne elegendő, mi a 30 cm-es Ytong épületet még 150 mm-es polisztirol szigeteléssel látjuk el a külső oldalon, így már a modern könnyűszerkezetes családi házakkal is felveszi a versenyt.

A kellemes hőérzet meghatárózója a hőszigetelés. A jó határoló szerkezet nemcsak arról gondoskodik, hogy télen jó meleg legyen bent, hőtároló és hőfokcsillapítási képessége azt is biztosítja, hogy a nyári hőség kint rekedjen.
így a rossz hőszigetelésű építő- anyagokkal ellentétben, a belső térben keletkező pára nem csapódhat le a falakon. Ezáltal a fal megőrzi eredeti minőségét, és megóvja Ön és családja egészségét.

Így egész éven át biztosított a kel- lemes szobahőmérséklet.

Kellemes a komfortérzet az Ytong házakban

A pórusbeton klímaszabályzó tulajdonsága otthonának egészséges, kellemes belső klímáját, egyszóval jó komfortérzetet biztosít.

Az Ytong falazat megvédi a kinti zajtól a bent lévőket

Az utcáról behallatszó zaj, vagy a szomszédban szóló zene mindenkit zavar. Az YTONG megteremti Önnek a nyugodt, csendes otthon biztonságát.

Az építőanyagok, épületszerkezetek megkívánt hangszigetési értékeit szabványok rögzítik. Azonos felülettömegű falak esetén a pórusbeton falak rendre 2–4 dB-lel jobb valós léghanggátlást mutatnak, mint ami számítás alapján elvárható volna. Ennek oka, hogy a porózus szerkezet belső csillapítást biztosít. (A németországi zajvédelmi szabvány ezt a tulajdonságot +2dB bónusz formájában ismeri el.)

Az Ytong még a tűz ellen is hatásos

Az YTONG kizárólag ásványi alapanyagokat tartalmaz, ezért nem éghető.

Egy 30 cm-es YTONG fal tűzállósági határértéke 4 óra. Ez Önnek és családjának garantált biztonságot nyújt anélkül, hogy növelné az építési költséget.

Környezetvédelem

Az Ytong alapanyagai természetes anyagok. Beépítés esetén minimális a hulladék keletkezése.

Nyomószilárdság

Stabil, masszív házat építeni értékálló befektetés. Az YTONG épületek a biztonságot nyújtják Önnek.

Az YTONG könnyen megmunkálható

A könnyű, gyors megmunkálás lehetővé teszi az építési idő lerövidítését, a költségek csökkentését, a szerkezetépítés minőségének javítását.

Az YTONG könnyen fűrészelhető, fúrható, marható és szegezhető. Így egyszerű a különféle illesztődarabok, profilozott elemek készítése. Nem kell előkészítenie a kapcsolódobozok, a vezetékek helyét, hanem egyszerűen utólag befúrhatja, vagy bemarhatja ezeket a kész falba.

Súly, önsúly

Az Ytong elemek kevésbé terhelik a már meglévő tartószerkezetet.

Az YTONG a teljes szerkezet építésére alkalmas.

Az YTONG-nál komplett építési rendszert talál. A rendszer minden eleme tökéletesen illeszkedik egymáshoz, hogy Ön az egész szerkezetépítést problémamentesen készíthesse el. Így időt, munkadíjat takaríthat meg az építkezés során és elkerülhet minden olyan problémát, amely különböző anyagok kombinációjából, összeépítéséből adódhat.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

2 hozzászólás

 1. Jó napot!
  2005ben építettünk egy családi házat..30cm ytong falazattal.Segítség kellene!szigetelni akarom polystirol hőszigetelő rendszerrel.Energiamegtakarítás céljából milyen vastagnak kellene lenni a szigetelésnek?Jelenleg 10cm esben gondolkodom.
  Köszönettel:J

 2. Kedves József!
  Javasoljuk, hogy tegyen fel 15, vagy 20 cm-t.
  Azért, mert az ár tekintetében kb a 10 és a 20 cm-es rendszer között 1500 forint van négyzetméterenként.
  A munkadíj nem változik.
  A ház hőszigetelése a plusz 10 cm-rel szinte passzív ház falszerkezethez hasonlatos lesz.
  Az Ön költsége munkadíjakkal együtt cca: 6000 FT lesz bruttó áfásan négyzetméterenként.
  nagyon fontos, hogy a fallal egy időben a födémet is szigetelje, mert egyéb esetben ott hőhíd lesz a házszerkezetben.
  Tisztelettel:
  Családiházépítés.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .