Nanonap fűtőfilm bevezető áron

Bevezető áron kínáljuk NanoNap (NanoSun) infra fűtőfilmjeinket.

Egy jól szigetelt 100 m2-es családiház fűtésrendszerét 400 ezer forint plusz áfából elkészítjük Önnek

 

 

 • Infra fűtőfilm 100 cm széles bevezető áron: 5, 600 Ft helyett    4,200 Ft/m (4,200 FT/m2)
 • Infra fűtőfilm 80 cm széles bevezető áron:  4, 400 Ft helyett    3,600 Ft/m (4,500 FT/m2)
 • Infra fűtőfilm 50 cm széles bevezető áron:  3, 300 Ft helyett     2,350 Ft/m (4,700 FT/m2)
 • Digitális, érintőképernyős, havi szinten programozható termosztát, padlóhőmérséklet szenzorral: 10, 000 Ft
 • Szilikon vezeték: 200 Ft/m
 • Elektromos csatlakozó a fűtőfilmhez: 125 Ft/db
Ha szeretné beszerelni saját magának a fűtésrendszert, akkor ehhez részletes útmutatást adunk, így teljesen ingyenes lesz a szerelés!
Ha igényt tart arra, hogy mi szereljük be Önnek a fűtésrendszert, akkor négyzetméterenként  1,300 Ft-ért vállaljuk a telepítést.
Tapasztalatból elmondhatjuk, hogy 6700 Ft/m2 költségből kialakítható egy ház fűtésrendszere. Ebben a munkadíj, a szerelési kiegészítők és a termosztátok is benne vannak. Persze csak azt kell számolni, ahol fűtés lesz telepítve.
Ez egy jól szigetelt házban 60%-os lefedettséget jelent. Tehát egy 100m2-es családiházban, mely jól szigetelt, 400 ezer forintból elkészül a komplett fűtésrendszer.
Ez egy gázfűtés esetében minimum a háromszorosa lenne.
Az árak nem tartalmazzák az áfát! Amennyiben vásárolni szeretne, kérem hívja kollégánkat a 06-20/444-44-24-es telefonszámon.
Szállítás 100 ezer forint feletti vásárlás esetén ingyenes!

——–

Mennyezetre szerelt fűtőfilm. Ezután még a fűtőfilmre egy réteg gipszkarton burkolatot készítünk.

 

Napjainkra a lakások fűtésköltsége megfizethetetlenné vált, a 150 forint köbméterenkénti gázár, egy 100 nm-es régi építésű családiházban akár 80 ezer forintos gázszámlát is eredményezhet.

Sajnos aki gázzal fűt, annak nem sok lehetősége van arra, hogy megújuló energiát használjon, mivel a gázt nem lehet helyettesíteni és nem lehet házilagosan előállítani.

A padlóban, a falban vagy a mennyezetben is elhelyezhető. Teljesen láthatatlan fűtésrendszer. Ön csak a meleget fogja érezni, mintha a nap sütne a lakásában.

Mi most egy olyan fűtésrendszert mutatunk be Önöknek, mely több pontban is sokkal kedvezőbb egy gázfűtésnél.

Sokat lehet hallani az infra fűtésekről. Az infra fűtések hasonlóan működnek, mint a nap ahogyan a földünket melegíti.

Eddig is léteztek már infra fűtések, melyek elektromos energiával működtek, de ez amit most mutatunk meg Önöknek az egy láthatatlan fűtésrendszer. A mennyezetbe vagy a falakba kerül elhelyezésre, teljesen láthatatlan módon.

Koreában fejlesztették ki és gyártják az általunk forgalmazott NanoNap fűtőfilmet, melyet a gipszkarton falakba vagy álmennyezetbe kell beépíteni.

A fűtésrendszer korlátlan élettartamú, nem képes tönkremenni még akkor sem, ha éveken keresztül egyfolytában megszakítás nélkül üzemelnek, akár több éven keresztül.

100%-ban nulla forint fűtésköltség is elérhető, ha napelemmel és szélgenerátorral párosítjuk a rendszert.

 • Az infra fűtőfólia a villamos energiát alakítja át 7-10 nm hullámhosszúságú infravörös sugárzássá, mely teljes felületével sugároz a környező térségben.
 • Ez éppen az a fajtája a hőnek, amellyel a nap melegíti Földünket és minden élőlény 99%-ban szívja magába.
 • Az infravörös sugárzás nem a helyiség levegőjét, hanem a személyeket, falat, bútorokat és a tárgyakat melegíti fel, majd ezekről való visszaverődésük biztosít kellemes hőérzetet.
 • Ez a film ideális hőforrás arra az időtartamra melyben a fűtendő térben kívánunk tartózkodni, miután gyors felfűtést biztosít, kiválóan alkalmas templomok, lépcsők, szálláshelyek, stb, fűtésére.
 • Használható talajon, laminált parketta alá, falra vagy mennyezeti borítás alá. Ha linóleum alá vagy nedves helyre kívánjuk lerakni konzultálni kell szakemberekkel.

Gyakorlatilag két diafilmhez hasonlító 0,2mm vastag fólia közé fotótechnikai eljárással egy ezüst-szén réteget hordanak fel. Ez a réteg az elektromosság hatására azonnal melegedni kezd, de folyamatos működés esetén sem haladja meg az 50 Celsius fokot. Több tízszeres túlbiztosítás ez, hiszen akkor tudna kár keletkezni, ha elégne a fűtőfilm, de ez csak több száz fokos hőmérséklet esetén következhetne be. A fűtőfilm pedig szabályzás nélkül sem melegedik 60 Celsius fölé.

A rohamosan fejlődő technológiák, a világszerte emelkedő gázárak és a bizonytalan gázellátás, valamint az energiatakarékos és tiszta fűtőrendszerek iránti kereslet növekedése lehetővé tette egy új fűtési megoldás megszületését.

Egy 100nm-es családiház fűtésszerelési kelléke egy kisebb autó hátsó ülésén elfér.

Milyen előnyei vannak az általunk forgalmazott NanoNap fűtőfilmeknek?

 1. Lényegesen olcsóbb, 40-45%-os bekerülési költség csökkenés egy gázfűtéses rendszerhez képest.  De ha összehasonlítjuk a piacon szereplő konkurens termékkel, azzal szemben is 35% -kal jobbak az áraink!!!
 2. Ha a NanoNappal fűti lakását, akkor bármikor áttérhet saját energiatermelésre napenergia vagy szélenergia felhasználásával.
 3. A NanoNap fűtési rendszer nem lebegteti a port, ezért egészségesebb lakókörnyezetet teremt.
 4. A NanoNap fűtési rendszer helyiségenként programozható termosztátokkal van ellátva, ezért csak ott és akkor megy a fűtés, amikor Önnek arra szüksége van. Ezért energiát tud megtakarítani.
 5. A NanoNap fűtési rendszer esetében, mivel a hő sugárzó hőként jelentkezik, 2 Celsius fokkal kevesebb hőmérséklet már ugyanazt a hőérzetet adja Önnek. Ezért ezáltal energiát takaríthat meg. Ha árnyékban van vagy a napon hasonló a különbség. Ahol süt a nap, ott csak egy két fokkal van melegebb, viszont sokkal melegebbnek érezzük.
 6. A NanoNap fűtési rendszert egy átlagos családiházba 5-8 óra alatt beszereljük 3 emberrel.
 7. Olyan helyre is alkalmas a NanoNap, ahol nem lehetne más fűtést beépíteni. Mi egy egyszerű álmennyezetet valósítunk meg és abban elrejtjük Önnek a fűtésrendszerét.
 8. Infravörös sugárzás (90.3%) és negatív ionok (250cc) kibocsátása jótékony hatással van az egészségre. Több országban égési sérülteket kezelő osztályokon infra fűtésrendszereket alkalmaznak, mert gyorsabban gyógyulnak a sebek.
 9. Más fűtési rendszerekre a garancia 5-10 év. Mi a NanoNap fűtési rendszerre 35 év garanciát adunk. Ilyen nincs a magyar piacon ezenkívül!!!
 10. Abban az esetben ha a szakemberünk megtervezi a ház pontos méretezését, akkor a fűtésköltsége a helyiségenkénti szabályozásnak köszönhetően azonos lesz mintha gázzal fűtene. A bekerülés költsége felénél is kevesebb lesz, mintha gázfűtést építtetett volna be lakásába.

Különböző szélességekben kapható, ezért nincsen hulladék. Pontosan megtervezhető. Ön csak azért fizet, amit beépítünk. Egy hagyományos fűtésnél marad pár méter ilyen, olyan cső, meg egyéb anyag, amit Ön korábban már kifizetett.

 • Sokan kérdezik, hogy meglévő lakásba, házba is be lehet építeni a NanoNap fűtésrendszert?
 • IGEN. A következő képeken bemutatjuk, hogy egy meglévő födémre, hogyan lehet telepíteni a NanoNap fűtőfóliát.


Először is a meglévő plafonra feldűbelezzük a lécvázat. Ha nem vízszintes a mennyezet, akkor szintezést végzünk speciális szintező hevederekkel.

A mennyezetre helyezett lécvázak közé kőzetgyapot szigetelést terítünk, azért, hogy ne adjuk át a hőt a plafonnak, mert az komoly hőveszteséget okozhatna. Ezután a lécvázra hőtükrös fóliát helyezünk, hogy mégjobban megadjuk a keletkező hőnek az irányt.

Ha a fóliázás készen van, akkor felragasztjuk a fóliára a NanoNap fűtőfilmünket és elvégezzük az elektromos kötéseket, majd bekötjük a termosztátot. A rendszert próbafűtésnek vetjük alá. ha minden rendben van, egy réteg gipszkarton burkolatot csavarozunk a lécvázakra. A NanoNap fűtésrendszer egy átlagos méretű házban 1 napon belül elvégezhető.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

One comment

 1. Nagyon tetszik a ez a környezettudatos technologia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .