Tűzálló, ütésálló, hanggátló és dűbel nélküli rögzítési lehetőségű könnyűszerkezetes családi házak építése

Hogyan lehet beverni egy szeget a ház falába, jön mindig a kérdés a megrendelőinktől. Ekkor elmondjuk, hogy csak a vályogba, vagy a vert falba lehet szöget ütni. Minden más ház szerkezetbe valamilyen dűbel szükséges.

Ezt mondtuk eddig, de ez 2019. márciustól megváltozik, mert a Kp Sales House Kft által épített családi házak falai HABITO lapokból készülnek, our website. Ezek a lapok két rétegben egy – egy csavarral már 30 kg-os terhelhetőséget biztosítanak úgy, hogy nem kell használni semmilyen dűbelt.

A németek egy szigorúan 18 éven felülieknek szóló videóban mutatják be, hogy mit is kell tudni a HABITO falszerkezetről. Valóban csak 18 éven felüliek nézzék meg az alábbi videót:

A HABITO lap ellenáll a fizikai behatolással szemben, így társasházi lakás esetén a MABISZ 15 perces betörésvédelmi minősítést adott a terméknek. Dűbelezés nélkül rögzíthető rá konzol, bútor vagy bármi más, amit szeretnénk. Ezentúl a saját házaink teherhordó falszerkezeteinkre dupla réteg HABITO lapot szerelünk, melybe akár egyetlen egy csavarral dűbel nélkül 30 kg terhet rögzíthetünk. Egy TV konzol 4 darab csavarral 120 kg-os teherbírást biztosít, míg a 120 cm-es képátmérőjű TV készülék 20 kg körüli tömegű.

Biztos nem gondolta volna, de szimpla profilvázra szerelve akár 56DB-es hanggátlás is elérhető! Ez tovább növelhetjük többrétegű vázszerkezet alkalmazásával. A HABITO lapokból másfél órás tűzvédelmi határértékű falakat tudunk megvalósítani!

Egyáltalán nem okozhat a falon látható nyomot bizonyos tárgyak falhoz verődése vagy ütközése, még egy réteg HABITO esetében sem!!! Mi azonban két réteg HABITO lemezt használunk fel az EnergyFriendHome készházaink teherhordó falain, így garantáltan ütésvédelemmel ellátottak a falaink. Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor az új lakást birtokba vesszük és már a költözéskor több sérülés keletkezik a falakon. A HABITO- val elkerülhetőek a sérülések a falakon.

A Kp Sales House Kft- nél az energiatakarékosság után, a megrendelő megelégedettsége a legfontosabb így a jövőben HABITO lapokkal szereljük a ház szerkezeteinket.

Szeretünk prémium termékeket felhasználni, ami azt eredményezni, hogy nem vagyunk a legolcsóbbak, de a beépített építőanyagok mindig a legmodernebbek és a legkisebb utólagos ráfordítást igénylik.
Ezt úgy tudjuk elérni, hogy ha fürdőről és csaptelepről van szó, akkor minimum 40-50 ezer forintban határozzuk meg a limitet, ha burkolat akkor legalább 8500 forint egy négyzetméter burkolat ára, azonban a beltéri ajtóink is 120 ezer forint felettiek. A fűtéshez okosház vezérlést, a friss levegőhöz pedig automata hővisszanyerős szellőztető rendszer építünk be, hogy még tisztább és energiatakarékosabb legyen a leendő lakók életvitele.

Ebből leszűrhető, hogy aki a piac legolcsóbb ajánlatát keresi annak felesleges is találkoznia velünk.
Aki viszont a legjobbat szeretné magának és kedves családjának, nem utolsósorban a pénztárcájának, akkor nem csak a bekerülési költség fogja érdekelni, hanem elképzelhetően szimpatikusak leszünk és minket fog felkérni álmai otthonának megvalósítására.

Egy háznak 3 ára van:

  • Az egyik amibe kerül amikor felépítik,
  • A másik ár az amit évek alatt rezsire költünk,
  • A harmadik pedig az amit a ház felújítására és karbantartásokra költünk.

Ha az elején többet vagyunk hajlandóak elkölteni az otthonunk megépítésénél, akkor sokkal kellemesebb lakókörnyezetünk lesz, mindig a szépet látjuk és hosszútávon nem költünk rezsire és karbantartásra, felújításra vagyonokat.
Cégünket 3 független nemzetközi cégminősítő minősíti folyamatosan és “A” és “AA” kategóriás pénzügyi minősítéssel rendelkezünk az építőipari piacon ritka módon. Ha önnek fontos, hogy ha a ház felépül, utána is ott legyen a garanciánál is a kivitelező, akkor válassza cégünket!

Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a „típustervek” menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében „lakó- és nem lakó épület építése” területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode „A” kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A fenti videókban a HABITO lap fizikai ütésállóságát mutatják be.

Nézzük meg, hogy mi történik ha íjjal lövik a HABITO falakat.

A HABITO lapra már egy rétegben felszerelt szék is elbír egy embert dűbelek használata nélkül.
HABITIO falszerkezethez bármit rögzíthetünk dűbelezés nélkül
Extrém HABITO lap felhasználás gond nélkül
terhelhető, ütésálló, tűzgátló terhelhető, ütésálló, tűzgátló, impregnált
építőlemezek

Hívja kollégáinkat az alábbi elérhetőségeinken, ha Ön is szeretne egy nulla energia közeli, vagy teljesen nulla külső energiával működő (nulla forint rezsiköltségű) családi házat építtetni.

Hétfőtől – szombatig minden nap várjuk újonnan épült bemutatótermünkben Tökölön, ahol építtetőink ingyenes tájékoztatást kapnak az épített technológiánkról. Lehetőséget biztosítunk a jelenleg is épülő családi házaink megtekintésére. Bemutatótermünkhöz történő navigálást itt érheti el.

Keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámainkon vagy e-mailen: 

Központi szám: +36 20 444 44 24
Tolnai Melinda: 100-as mellék, melinda@kp.hu

Zsebő Zsanett: 103-as mellék, zszs@kp.hu

Amennyiben a kedvezményes 5%-os ÁFA-val szeretné, hogy családi háza épüljön, jelentkezzen azonnal!

Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya. (Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.

A cikket a Kp Sales House Kft készítette. Forrás: www.kp.hu

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .