Az Ytong, magas minőségű építési rendszer

Az YTONG ma már nemcsak falazóelem, hanem komplett, magas minőségű építési rendszer, melyet az ipari épületekhez használt fal-, födém- és tetőpallók egészítenek ki.
Az építőelemek a kiváló hőszigetelő tulajdonságon túl optimális nyomószilárdsággal rendelkeznek, mely lehetővé teszi vékonyabb falszerkezetek alkalmazását, hiszen így is elérhető az elvárt hőszigetelő-képesség.

Az YTONG szerkezetek kiváló hőfokcsillapítása nemcsak a téli időszakban biztosít kellemes hőmérsékletet az épületben, hanem megakadályozza az objektum nyári túlmelegedését is így az épületek kellemes lakóklímával rendelkeznek az év minden szakában.
Az elemek viszonylag nagy méretével az építési munka gyors, a falazás látványosan halad, méretpontosságának köszönhetően a szerkezetek felületi pontossága kiváló, ezért vékonyabb felületképzések, közvetlen csempeburkolatok is alkalmazhatók.

Az YTONG kiváló alakíthatósága lehetővé teszi, hogy derékszögtől eltérő falcsatlakozások, íves falak könnyen és hőhídmentesen elkészíthetők legyenek. Mivel a vágási maradékok is beépíthetők a falba, minimális az építési hulladék. Mindezeknek köszönhetően az YTONG-ból kiváló hőszigetelésű, korszerű és gazdaságos épületek tervezhetők és építhetők. Az építési rendszer elemeinek gyártási folyamata megfelel az ISO 9001:2000 szabványnak.

[nggallery id=57]

Nagyon sokan úgy gondolják, hogy ez egy napjainkban kifejlesztett építőanyag, azonban ha jobban megnézzük az Ytong márkanévvel a svédek már 1929-ben találkozhattak.
1924-ben a svéd dr. Axel Erikson állított először elő a maihoz hasonló anyagot homokból, mészkőből, vízből és némi fémporból. Azóta a lényegi gyártástechnológia nem változott sokat, azonban sokat finomodott hogy tökéletesen megfeleljen a kor igényeinek.

A pórusbeton klímaszabályzó tulajdonsága otthonának egészséges, kellemes belső klímáját, egyszóval jó komfortérzetet biztosít.

A természetes alapanyagok, az alacsony előállítási energiaszükséglet, a szinte hulladék nélküli gyártás és felhasználás mind a természeti környezet terhelésének csökkentését jelenti.

Van egy jó hírünk azoknak akik azért gondolkodtak, hogy Ytongot építsenek, mert sokalták az árát!

Az általunk épített Ytong házak bekerülési költsége egy az egyben megegyezik a Porotherm téglaházak árával.

Ytong családi ház

Hagyományörző stílusban épült Ytong épület

Ytong társasház

Ytong társasház

Képek forrása: xella.hu


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .