Családi ház építés 6 féle technológiából

A csaladihazepites.com és a kp.hu csapata közel 17 éve kivitelez családi házakat Magyarországon és Szlovákiában. Az idei évtől kilépünk a nyugati piacra és Ausztriától Spanyolországig állunk rendelkezésére a kedves megrendelőinknek.

kiemelten-energiatakarékso-311px-300x199 A családi házaink mindegyike kiemelten energiatakarékos megoldással valósul meg, mert hiszünk abban, hogy a legolcsóbb energia a fel nem használt energia.

Csak olyan házakat kivitelezünk, melyek a későbbi üzemeltetés során nem okoznak garanciális javításokat, tehát ha a legolcsóbb építőipari megoldásokat keresi, akkor nem mi leszünk az ön kivitelezője, de ha egy tartós, jó minőségű házat szeretne kedvező áron, akkor keressen minket bátran és segítünk elindulni az építőipari látszólagos útvesztőben a telekválasztástól a kulcsátadáson át a későbbi üzemeltetésig.

Cégünk főként könnyűszerkezetes innovatív acélszerkezetű és faszerkezetű házakat épít, de mellette a hagyományos tégla és a polisztirol zsalus szerkezeteket is felépítjük, ha pedig egy Silka téglás hőtárolós házat szeretne, akkor is fordulhat bizalommal cégünkhöz.

Szlovákiában és Magyarországon több referencia házzal is büszkélkedhetünk, mely ékes példája annak, hogy megrendelőinkkel jó kapcsolatot ápolunk a kivitelezés és a ház átadása után is, ezt a mai magyar piacon a kivitelezők 15-20%-a tudja csak elmondani magáról.

A referencia házainkon keresztül nem csak a minőséget lehet megtekinteni, hanem meg lehet bizonyosodni, hogy házaink üzemeltetési, rezsiköltsége valóban nagyon alacsony.

Az alábbi építési technológiákkal kivitelezzük a kedves megrendelőink családi házait:

szlovákia-könnyűszerkezetes-ház-acélszerkezet-építés5Azoknak akik a modern megoldásokat keresik, ajánljuk az A++ energiaosztályba tartozó innovatív, EnergyFriendHome acél vázszerkezetes házainkat. Ezek a házak alapkiépítésben prémium megoldásokkal készülnek. Minden házban alapáron jár az okosház épületautomatizálási rendszer és az ajándék hővisszanyerős szellőztető rendszer. Az acélszerkezetes építési rendszerünk ÉME engedéllyel rendelkezik. (kulcsrakész családi ház, fogadószinttel együtt cca. 180, 000 Ft+ÁFA/m²)

 

porotherm_teglaAkik a hagyományos megoldásokat keresik, azoknak a Porotherm téglaház építését ajánljuk. Ma már a téglaházaink is kiváló A+ energiaosztályú épületként készülnek, mert a külső falakat és a födémet extra hőszigeteléssel látjuk el. (kulcsrakész családi ház, fogadószinttel együtt cca. 155, 000 Ft+ÁFA/m²)

 

 

könnyűszerkezetes faházAki pedig értékálló és jó minőséget szeretne kiváló hőszigetelési paraméterekkel (A++), de a legolcsóbb megoldást keresi, a könnyűszerkezetes favázas családi házakat ajánljuk. A faszerkezetes építési rendszerünk ÉME engedéllyel rendelkezik. (kulcsrakész családi ház, fogadószinttel együtt cca. 140, 000 Ft+ÁFA/m²)

 

isoshellAki a könnyűszerkezetes családi házak és a tégla házak helyett polisztirol zsalus technológiával készülő házat szeretne építtetni, ajánjuk a modern és innovatív Isoshell építési rendszer. Az IsoShell építési rendszer a bentmaradó zsaluzatos technológiák közül hazánkban a legfejlettebb. Ezen a piacon még a Prokoncept és az IsoTech foglal el jelentős szerepet, de az innováció tekintetében az IsoShell a legelőremutatóbb, legyen szó gyorsaságról, hanggátlásról, vagy tűzvédelemről.

A felsorolt technológiákon kívül még masszív, hőtárolós monolit szerkezetű családi házakat is kivitelezünk, melyek a külső oldalon 35 cm-es hőszigetelést kapnak, a belső oldalon pedig egy 20 cm vastagságű brutális tömegű hőtároló réteget készítünk.

Ezenkívül Silka téglából is vállaljuk a családi ház megvalósítását.

A fa és acélvázas könnyűszerkezetes házaink akár 70 nap alatt kulcsrakész kivitelezést nyújtanak, ezzel szemben az IsoShell 100 napos, a tégla házaink 140 napos kivitelezési határidővel építhetőek fel.

Csapataink egész Magyarország, Ausztria, Németország, Spanyolország, Svédország, és Szlovákia területén is vállalnak családi ház kivitelezést.

Cégünk minden családi ház építést több részletre szétbontott fizetési és műszaki ütemezés alapján vállalja, így önnek semmilyen rizikója nincs a kivitelezésben. A kivitelezés teljes időtartamára árgaranciát vállalunk.

Az összes kivitelezésünk nagyértékű felelősségbiztosítással biztosított, saját alkalmazásban álló felelős műszaki vezetőnk van. Meghatalmazás alapján megnyitjuk és vezetjük az online építési naplót.
Önnek csak annyi dolga van, hogy kiválasztja a beépítésre kerülő burkolatokat, falszíneket, szanitereket, tetőfedő, lécsoros ablakredőny stb… anyagokat és rövidesen szervezheti a beköltözést az új otthonába a családjával.

Kollégáink hétfőtől péntekig minden nap reggel 7-től 17 óráig, szombaton reggel 8-tól 14 óráig várják a hívását a megadott elérhetőségeiken.

Hívja kollégáinkat és segítenek önnek a felmerülő kérdések megválaszolásában.

Cégünk a telekválasztástól a tervezésen át a teljes kulcsrakész kivitelezésig és a későbbiekben is ott áll az ügyfelei mellett és segít abban, hogy az ön családi háza egy gondtalan otthon legyen.

Ha szeretne pár típustervünket megtekinteni, melyeket már fel is építettük, akkor kattintson a www.ujhazak.com linkjére.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .