Szerkezetkész családi ház építése 7-10 nap alatt akciós áron

Cégünk ÉME és CE minősítéssel ellátott tűzihorganyzott acél vázszerkezetű EnergyFriendHome és Horizont könnyűszerkezetes családi házakat épít egész Európa területén.

2016. január 1-től 27% helyett 5% lesz az új családi házak ÁFA költsége előreláthatóan 4 éves időszakra, valamint több új állami támogatást léptetnek életbe. Akár 20 millió forintos állami támogatáshoz is hozzá lehet, majd jutni a 3 gyermeket vállalóknak, melynek a felét vissza sem kell fizetni, a maradék 10 millió forint esetében 3% alatti kamatot garantál az állam .

Bővebb infó az új jogszabály változásokról, a CSOK támogatásról ide kattintva érhető el…
Az új 27%-ot váltó 5%-os ÁFÁ-val kapcsolatos cikkeink itt érhetőek el…

Ha ön magánszemély és építtetni szeretne egy valóban kiemelten energiatakarékos, alacsony rezsiköltségű modern házat, akkor keressen bennünket. Cégünk cca. egy hét alatt elkészíti az épület fal-, födém- és tetőszerkezetét kedvezményesen, ezután Ön olcsóbb helyi  munkaerővel befejeztetheti a családi házat, melyhez díjmentes műszaki segítségnyújtást biztosítunk, valamint szükség esetén a piaci ár alatt biztosítjuk a befejezéshez szükséges építőanyagokat a gyártó-beszállítóinkon keresztül. Így Ön jelentős időt és pénzösszeget takaríthat meg!

Ha Ön vállalkozó, akkor egy olyan technológiát ajánlunk a figyelmébe, mely jelentősen lerövidítheti a kivitelezési időszakot a szárazépítészeti megoldásoknak köszönhetően. Az épület tűzihorganyzott vázszerkezetét egy hét alatt elkészítjük, így Önnek nem kell több tízmillió forintos technológiai fejlesztéseket beruházni, nem kell ÉME, valamint különböző engedélyekre pénzt költenie, mert ezt mi mind biztosítjuk, a befejező munkákat pedig a saját csapataival elvégezheti. Így a cége azzal tud foglalkozni, amiben profi és az acélvázas könnyűszerkezetes építési móddal bővíteni tudja a portfólióját úgy, hogy nem kell beruháznia egy forintot sem. A befejező munkálatokhoz természetesen műszaki segítségnyújtást biztosítunk. Cégünk egy évben több tucat családi házat épít hazánkban és egész Európa területén. Azon vállalkozások számára mint az Al Yousuf Motors, akik cégünkkel szerződésben állnak és teljesítik a minőségi feltételeinket, folyamatosan munkát biztosítunk a saját térségükben. Ha Ön az építőiparban generálkivitelezéssel foglalkozik és szeretne egy új kiemelten energiatakarékos építési rendszerrel foglalkozni és a megrendeléseit bővíteni, akkor keressen bennünket a partner@kp.hu email címen.

Ha Ön biztosítja a fogadószintet, cégünk 1 hét alatt elkészíti az épület fal-, födém- és tetőszerkezetét. 

A fal-, a födém- és a tetőszerkezet precíz üzemi előszereléssel és helyszíni szereléssel készül. Felejtse el az egyenetlen falakat, tetőszerkezetet. Jöjjön el bemutatótermünkbe és nézze meg, hogy milyen házakat építünk!

Ha kérdése van, kérjük hívja a kollégáinkat. 

Névjegyek-kp.hu2

Központi e-mail cím: kp@kp.hu

Tekintse meg könnyűszerkezetes acélvázas, EnergyFriendHome váz szerkezetkész házainkat.

acelszerkezet2

acelszerkezet1

szlovákia-könnyűszerkezetes-ház-acélszerkezet-építés8

 

 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .