Családiház építés bemutatása képekkel

A következő cikkünkben bemutatjuk egy EnergyFriendHome családi háznak az építési folyamatait az alapozástól a kulcsátadásig.

Ebben a bejegyzésben az EnergyFriendHome könnyűszerkezetes acélvázas falszerkezetet láthatjuk, valamint annak OSB burkolását és a beépített hőhídmentes 3 rétegű alumínium ablakit.

A tetőszerkezet lapostető kialakítást kapott egy 50 cm-es atika fallal. Az attika falazat tetejéig egy medence vízszigetelést készítettünk leplesített gumilemezből. A gumilemez alatt 20 cm lépésálló polisztirol szigetelés került elhelyezésre, majd egy geotextília közbeiktatásával lett az előbb említett gumilemez fedés elkészítve. A gumilemez fedés tetejére egy újabb geotextília került, majd erre 40 mm-es vastagságban mosott laposköveket helyeztünk, mely megadja a tető terhelését anak érdekében, hogy a könnyű gumilemezben a szél ne tehessen kárt.

A külső és belső falszerkezet és a födémszerkezet tűzihorganyzott EnergyFriendHome készház profilokból állnak.

A családi házat cégünk Szlovákiában kivitelezi. Családi ház építést vállalunk egész Európa területén, sőt már a Kanári-Szigeteken is jelen vagyunk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .