Családiház építési akció

Építtessen most családi házat cégünkkel és megajándékozzuk több mint egy millió forintos ajándékkal.

Akciónk keretén belül ingyenesen elkészítjük a családi házának az építészeti tervezését, belső építészeti 3D tervezését, gyártmánytervezését, valamint ajándékba adunk egy hővisszanyerős rekuperátor rendszert, hogy a felépült új családi ház még energiatakarékosabb legyen.

  • Könnyűszerkezetes faházaink kulcsrakész ára, alapozással, dupla réteg gipszkartonozással, extra 35 cm!!! fal és födém hőszigeteléssel: 150, 000 Ft/m2  (A+ energiaosztály)
  • Könnyűszerkezetes acélvázas, EnergyFriendHome készházaink alapozással, dupla réteg gipszkartonozással, extre 35 cm fal és födém hőszigeteléssel: 161, 000 Ft/m2 (Aenergiaosztály)
  • ProKoncept családi ház kulcsrakész kivitelezésben 40 cm passzív falszerkezettel: 160, 000 Ft/m2 (Aenergiaosztály)
  • Porotherm családi ház kulcsrakész kivitelezésben alapozással együtt: 152, 000 Ft/m2 (A energiaosztály)
Rengeteg referencia munkát tudunk mutatni. Általunk kivitelezett félkész családiházat, vagy akár kulcsrakész családiházakat is be tudunk mutatni.
Az ár tartalmazza az építész tervezést, gyártmánytervezést, 3D belső építészeti tervezést, valamint a hővisszanyerő rekuperátoros szellőztető rendszert. Az ár nem tartalmazza az Áfát!


Családi házak kivitelezését vállaljuk Magyarországon kívül:
Szlovákia, Románia, Ausztria, Szlovénia, Svédország, Finnország, Norvégia, Hollandia, Belgium, Németország, Csehország, Svájc, Franciaország, Spanyolország, Santa Cruz De Tenerife, Gran Canaria, Lanzarotte, La Palma, El Hierro területén.

A feltüntetett árak kizárólag Magyarország és dél Szlovákia területére érvényesek. Garantáljuk, hogy a felsorolt országok mindegyikében jelentős kedvezményeket tudunk elérni egy-egy helyi vállalkozás árképzéséhez képest.

Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen tőlünk árajánlatot. Az árajánlat készítés természetesen díjmentes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .