Rengeteg infó az 5% ÁFA ügyében. Kattintson... Minden infó az új CSOK-ról és a jogszabályokról. Kattintson ...

Miért az IsoteQ építési rendszer

A NEOPOR IsoteQ® rendszer

Világszerte gyorsan és hosszútávon növekednek az energiaköltségek. Ha jelentős megtakarítást akarunk elérni, nyilvánvaló, hogy a fűtés problematikájával kell kezdeni. E technológia kifejlesztését a takarékosság, a gyors, akár saját kezű kivitelezhetőség határozza meg.
A fejlett országokban rohamosan gyorsul a különféle polisztirol technológiákon alapuló masszívszerkezetes építési módszerek térnyerése. Ezek legfontosabb közös jellemzője, hogy belső tereik mikroklímája minőségileg jobb, üzemeltetésük lényegesen kedvezőbb, s építési költségük kevesebb, mint a fejlesztett hagyományos épületeké.

Hatékony energiafelhasználás

Az IsoteQ® falak hő-átbocsátási képessége U=0,26 W/m2K -tól U=0,11 W/m2K -ig fokozható. Ez egy rendkívül kedvező érték, így az IsoteQ® falak jelentősen magasabb teljesítményszintje lehetővé teszi akár passzívházak kialakítását.

Teherbírás és biztonság

Az IsoteQ® rendszerű épületek több mint 5-ször erősebbek, mint a hagyományos szerkezetű épületek. Ez azt eredményezi, hogy az IsoteQ® fal sokkal jobban ellenáll földrengésnek vagy speciális igénybevételnek. A vizsgálatok alapján IsoteQ® fal tűzvédelmi osztályba sorolása: B-REI 60.

Kiemelkedő hangszigetelés

Az IsoteQ® falak csendesebb nyugodtabb belső környezetet biztosítanak, mivel az IsoteQ® fal könnyedén megfelel hanggátlási követelményeknek, 2-szer magasabb eredménnyel bír, mint a hagyományos szerkezetű épületek. Egy külső hangos zajt az IsoteQ® falakon belül csak halk suttogásként érzékelhet.

Kellemes mikroklíma

A minél tökéletesebb levegő-minőségért belül gipsz, vagy gipszkarton burkolatot alkalmazunk, így sokkal komfortosabb mikroklímát alakíthatunk ki, mint egy hagyományos mész-habarcs vakolattal.

Környezetbarát felhasználás

Az IsoteQ® rendszerből épült épületeket évszázadokra tervezték. Az IsoteQ® falak alkalmazásával megőrizzük az értékes természeti kincseket és hatékony energia felhasználása révén csökken a gáz, illetve áramfogyasztás. Az IsoteQ® rendszer alkalmazásával elősegíthetjük a környezetbarát épületek elterjedését.

Az IsoteQ® rendszer alkalmazása beruházás a jövőbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .