ProKoncept építési rendszerből készült házak kulcsrakész külső fotói

A következő képeken kulcsrakész ProKoncept házak külső képeit tekintheti meg.
Mindig elhangzó kérdés, hogy a könnyűszerkezetes vagy a ProKoncept családi házak ha készen vannak, akkor hogyan néznek ki, vagyis mi a különbség egy tégla és ezek között.
Mi pedig mindig elmondjuk, hogy ránázésre nincs különbség, ami igazán más, az a méretpontosság, mely már szabad szemmel is látható, hogy az egyenes az egyenes, az ív az ív a függőleges az pedig függőleges.
Most ez a téglaházak többségénél nem mondható el.

Az igazán nagy különbség egy tégla és egy proKoncept között nem a kültartalomnál keresendő, hanem a beltartalomnál, ami azt jelenti, hogy hőszigetelés tekintetében azonos falvastagság mellett a ProKoncept 4-5 szeresen jobb hőszigetelő képességű.

Egy háznak már nem csak egy ára van. Egyszer meg kell építtetni, majd karban kell tartani, majd pedig rezsink lesz mert fűtünk. Ha Ön ProKoncept házat építtet, akkor nem nagyon kell karbantartani, illetve a fűtés számla általában 4 számjegyű lesz, amit Ön könnyedén ki fog tudni fizetni.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

One comment

  1. Kérdésem: 40 nm házat mennyi pénzből vállalnak kulcsrakészen
    Köszönettel Varga Eszter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .