Családi ház építés Passzív ház szerkezetből 20 millió forintért

IsoteQ építési rendszerből készülnek az épület falai, melyek passzív ház szigetelési értékkel rendelkeznek. A belső falak, a födém és a tetőszerkezet Horizont készház előregyártott elemekből állnak.
Az épületet kulcsrakész kivitelezésben 3 hónap alatt  elkészítjük.

A családi ház akciós ára passzív ház szerkezetből 100 nm-es épület esetén: 20 millió forint.
Az ár tartalmazza az ÁFÁT!!!

Ez a családi ház az IsoteQ és a Horizont, ÉME engedélyes, kiemelten energiatakarékos építési rendszerek gondosan megtervezett ötvözete, mely magában hordozza a hagyományos és a modern építészet technológiai vívmányait.

Az IsoteQ+Horizont Passzív ház szerkezetű családi ház hőátbocsátási tényezője: 0,11 W/m2K. Egy modern téglaház hőátbocsátási tényezője: 0,4 W/m2K.
Ez azt jelenti, hogy az általunk kivitelezett épület négyszer jobb hőszigetelő, mint egy modern téglaház!!!

További óriási előny a téglaházzal szemben, hogy rendkívül gyorsan, milliméter pontossággal, kötetlen alaprajzi formával, lényegesen nagyobb hasznos alapterülettel valósítjuk meg álmai otthonát!

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem hívja kollégánkat aki ingyenes tanácsadással áll az Ön rendelkezésére.
Telefonszámunk: 06-20/444-44-24.

Ha rendelkezik tervekkel, akkor kérjük töltse fel rajzát az árajánlatok menüpontunkban. Mi ingyenesen 2 munkanap alatt elkészítjük az árajánlatot.

Amennyiben nem rendelkezik tervekkel, de szeretné otthonukat saját kezűleg egyszerűen megtervezni, látogassa meg ingyenes alaprajzkészítő oldalunkat.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .