IsoteQ és Horizont építési rendszer egy házban

Miért is hoztuk létre ezt a háztípust?
Ennek magyarázata elég egyszerű.

Mindkét építési rendszer egy innovatív építészeti megoldás, melynek fő közös tulajdonsága a kedvező hőszigetelési érték.

Cégünk és annak érdekeltségi köre, több mint egy évtizede készházak kivitelezésével foglalkozik.
Azért készházakkal, mert gyorsan, hulladék nélkül, időjárástól függetlenül, méretpontos, rendkívül energiatakarékos épületeket lehet létrehozni, úgy, hogy a tervezőnek nincsenek olyan kötöttségei mint egy téglaház esetében.
A födém és a falszerkezet alapanyagát milliméter pontosan egy precíz számítógép vezérelt gépsor készíti, melyből akár 6 szintes épületet is kivitelezhető. Nem számít, hogy egyenes, vagy íves falakat kell létrehozni, itt teljesen hulladékmentesen lehet kivitelezni.

Mivel a Magyar ember rengeteg dolog tekintetében, rendkívüli módon ragaszkodik a régi idők jól bevált dolgaihoz, így a könnyűszerkezetes építés esetében is hasonló a helyzet.
Míg Németországban és Ausztriában 35-40, addig Svájcban 70%-ban könnyűszerkezetes készházakban élnek az emberek. Magyarországon is történtek előrelépések a hagyományos és készház építési arányokban, ami azt jelenti számokban kifejezve, hogy 10 évvel ezelőtt 2,5%, addig tavaly 12,5% volt a készházak aránya.

Az energiaárak növekedése előtérbe helyezi a készházakat, illetve az innovatív hőszigetelési megoldásokat alkalmazó egyéb technológiákat, mint például az IsoteQ rendszert.

Visszakanyarodva az eredeti kérdéshez: Cégünket személyesen, valamint weboldalainkon keresztül napi szinten több ezer érdeklődő látogatja. Sok olyan ember van aki hajlik afelé, hogy egy energiatakarékos otthont teremtsen magának, de idegenkedik a könnyűszerkezettől. Az idegenkedés egyébként legtöbbször nem személyes meggyőződésen alapul, hanem az ismerősök lebeszélő szándékán, „hiszen már dédnagyapánk is téglából épített, minek építenél te könnyűszerkezetest” mondják mindaddig, míg az emberek egy része enged a tanácsadóknak és elfogadja, hogy neki is valami hagyományost kell létrehozni, nehogy megtörjön a tradíció.

Úgy döntöttünk, hogy azokat a Kedves Ügyfeleket, akiket vonzott a Horizont kiemelten energiatakarékos építési rendszer és felkerestek bennünket, de mégis valaki tanácsára bizonytalanná váltak, bemutatjuk részükre a hagyományokhoz visszanyúló építési technológiát, úgy, hogy ötvözzük azt a Horizont rendszerrel. Fontos tudni, hogy az IsoteQ építési rendszer nem más, mint egy rendkívül speciális polisztirol habból készült zsalutégla, melynek a belsejét betonnal töltik ki. A polisztirol adja a szigetelést, a beton a statikai tartósságot. A Horizont rendszer adja a födém és tetőszerkezetet, valamint a nem teherhordó falakat.

Hisszük azt, hogy senki nem fogja azt mondani, hogy a beton nem hagyományos, hiszen minden alap abból van, sőt több ezer évvel ezelőtt már a kínai nagy falnál is alkalmazták. Az acél, melyből a födém és a tető is készül szintén egy régen bevált építőanyag, melyből toronyházakat és hidakat is építenek.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .